Jag vågade inte men jag gjorde det ändå

Dags för ett till inlägg ur önskerubriker-serien som Cajsa har utmanat mig i att skriva, jag nappade som bekant direkt på detta. Här är rubrikerna jag ska skriva om:
 
Människorna i mitt liv
Sambon/Mannen/Vännen beskriver mig
Mina tio bästa skönhetsknep
Kära 16-åriga jag…
Jag vågade inte men jag gjorde det ändå
Så hittar jag inspiration
Fem förebilder
Tio udda saker i min lägenhet
Tio sätt att skrämma bort en kille
Fem påståenden om mig, vilket är falskt?

 
Något jag inte vågat men gjort ändå... Behövde inte tänka så länge förrän jag kom på vad jag skulle skriva om. En del av er kanske kunde gissa det redan, men here we go. Något som jag inte vågat göra, men gjort ändå, är att blotta mig totalt på ett sätt jag inte varit bekväm med, via video. Jag pratar alltså om Youtube.
 
För ett par år sedan mådde jag illa så fort jag såg mig själv på video och hörde mig själv, jag blev äcklad av att se mig själv, hade verkligen inga höga tankar om mig själv på den tiden. Youtube har ju verkligen exploderat på senaste år, och jag började intressera mig för olika skönhets- och lifestylekanaler, eftersom jag ju själv studerar media så var det roligt att gissa vilken sorts utrustning de hade och hur de har planerat runt sin setup osv.
 
Nu när det är tredje året i skolan så har vi ju ett slutarbete att göra, och mitt slutarbete handlar just om Youtube, så jag gör videos om skönhet och livsstil, det passar mig ypperligt som är väldigt intresserad av det. Den första videon jag laddade upp var jag riktigt nervös och stel i, gjorde bort mig och fick skratta ordentligt när jag redigerade. Jag var så rädd och hade ångest när jag hade bestämt mig för mitt slutarbete, tänk vad folk skulle säga om mig? Skulle de tycka jag var patetisk? Löjlig? Irriterande? Men vilken fin respons jag fick när jag laddade upp videon, både av bloggläsare och vänner, det värmde!
 
Jag blir jätteglad av att göra Youtube-videos, det är så himla roligt och givande, och jag är uppriktigt stolt över mig själv för att jag tog steget och kastade mig själv till vargarna, men ni vet ju vad de brukar säga, throw me to the wolves and I will return leading the pack ;) Vad jag försöker säga är - våga prova, det är bättre att försöka och misslyckas än att inte försöka alls ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Jag hade aldrig kunnat ana att du kände såhär för att skapa videos, det syns inte på dig. Jag som också är livrädd för att se mig själv på film tyckte att du såg så himla avslappnad ut! :)) Men, jag förstår den där skräcken alltså. Sjukt modigt och coolt att du gjorde det ändå. Det har varit så himla roligt att lära känna dig bättre genom dina videos. Plus att jag också vill göra videos nu fast jag inte vågar... Fast än är jag inte lika modig som dig ;)) KRAM

Svar: Tack snälla du <3 you can do iiit!! :D
Daniela

2015-03-05 @ 21:02:00 - http://www.bohobando.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: