Men wtf

Kom nyss hem och loggar in på bloggen, ser att inget inlägg publicerats igår, tänkte att "vad fan, jättekonstigt" eftersom jag var säker på att jag skrivit ett "Hemma och vänder"-inlägg, men det hade sparats i utkastet... Suck.
 
Nåja, i inlägget skrev jag iaf att jag hade nyss hade kommit hem från Rebecka där jag hade fotat, och skulle bara svida om till finkläder och sticka iväg på villaavslutning hos Magnus.
 
Vi åt kräftskiva och paella, så sjukt gott. Sedan gjorde jag och Dan ice bucket challenge... DET VAR KAAALLT! Ska ladda upp videon bara Dan kommer hem med telefonen.
 
Idag har jag varit till Tessa, vi hade photoshoot med henne och Milton. Bilderna blev helt MAGISKA. Ska redigera några och visa!
 
Vi hörs imorgon, nu ska jag hämta älskling och gå och duscha. Kram på er!
 
 

Nu e de fredagsmyyyyyys

... om de sååå är de sista jag gööööör! Ja, exakt så känns det nu hehe.
 
Jag och älskling sitter i soffan och tittar på Memento, kanske jag förstår den bättre andra gången ;) vi mumsar på chips och pizza, göttigött.
 
Idag har jag bara legat i soffan, har sovit där inatt också, testade en ny teori med Susie, och den verkade funka. Så nu blir det att sova på soffan ett tag framöver tills det löser sig.
 
Imorgon blir det att åka till Rebecka och ha photoshoot, gaaah jag peppar som fan! Och på söndag är det photoshoot hos Tessa :)
 
Nu ska jag återvända till filmen, hörs imorgon! Puss och kram!
 Puuuuh, fullt upp!

God eftermiddag på er!
 
Idag har vi haft fullt upp i skolan, vi började dagen med elektroniska tjänster och sedan hade vi filmanalys och manusskrivning resten av dagen. Hade total brainfreeze med mitt manus, ni vet känslan av att ha en tjock, trög gröt i skallen? Precis så var det. Blä.
 
Nåja, nu har jag skrivit av mig all negativitet, nu siktar vi framåt och gör resten av dagen G-R-Y-M! 
 
Igår hade jag en städ- och fixdag, och en kär, saknad vän kom på besök på kvällen och vi bara pratade om precis allt och hade så roligt. Dessutom kollade vi på film, Pitch Perfect (askul film). Det måste vi göra om ♥
 
Nu ska jag snart vika lite kläder och greja med lite "hemmaprylar" eller hur man nu ska säga. Sedan ska jag väl skriva lite på filmmanuset också.
 
Ha det gott finisar! ♥