Jag flyttar!

Nej, inte till en annan lägenhet, men till en ny webbadress! Till mitt slutarbete har jag ju jobbat på mitt "varumärke" i sociala medier och Youtube, och en ny blogg kändes som ett perfekt sätt att "step it up" på. Så från och med nu hittar ni mig på lifewithdaniela.com, den bloggen kommer bli en förbättrad version av denna så fort jag kommit igång ordentligt. 

Det ska bli riktigt skönt att blogga på Wordpress igen, måste nog säga att Wordpress är bästa bloggplattformen jag har provat, men ändå har jag hållit mig till blogg.se i 4-5 år... Intressant hur det där funkar. Men jag vill tacka blogg.se för en rolig tid, nu är det dags att blicka framåt och utvecklas ännu mer! Vi ses på min nya blogg! ♥
 

Spelat in

Hejsvejs, nu har jag alldeles nyss spelat in en ny Youtube-video, glömde ju helt bort Youtube denna veckan haha. Så är det när man har sjuuuukt mycket att göra hela tiden. Men imorgon lättar en del av det, skönt! Nu ska här tvättas och städas, 15.45 är det zumba och efter zumban ska jag och fräscha till håret, woopwoop! Blir nog bara att klippa topparna så håret blir fräscht, så jag har en bra "grund" till när jag ska börja med mission long hair :)
 
 

Mina läppar pryds idag av Make Up Stores läppenna i färgen "Hot pink", och på ögonbrynen har jag invigt min nya Anastasia Beverly Hills Brow Wiz i färgen "Auburn".


Lördagar in my heart

Alltså vad jag älskar lördagar, typ favoritdagen på veckan. Nu när jag är hemma hos mamma och pappa ganska mycket så är lördagen den dagen då jag catchar upp med mina vänner, städ-, tvätt- och gymdag och lite sånt.
 
Just idag har jag inte alls tvättat, gymmat eller städat, jag har varit och ridit, ååhh det var så roligt! Hästarna var på tårna på grund av blåsten men riktigt pigga och glada ändå. Gýmir var riktigt rastlös i stallet och kunde knappt stå stilla. Det blev mestadels skritt idag, lite trav/tölt också.
 
Efter ridningen for jag och Elin hem till mig och åt och tittade på Hidalgo, sedan gick vi igenom lite av mina skönhetsprodukter som Elin fick, och sedan for vi till henne, och här är jag ännu, haha. Vi har storstädat i Elins rum, vi känner oss ganska duktiga här hehe ;) Strax är det dags för Melodifestivalen, vet dock inte om jag ska stanna och kolla eller om jag åker hem... I-landsproblem ;)
 
Puss på er, bättre uppdatering imorgon! ♥