Till veterinären

Dagen har börjat sådär, inledde den med att åka med Hobbe till veterinären som igår morse hade börjat kissa hela tiden i lådan, dock kom det inget. Lilla gubben min tyckte det var jättehemskt att åka till veterinären och satt och tryckte längst bak i transportburen då hundar och katter gick förbi.
 
Saldot blev antibiotika och värkmedicin, hoppas han blir bättre nu, jag vill ju inte att min lilla bebis ska behöva må dåligt ♥
 
Kalle hade tydligen saknat mig när vi var borta, han låg i famnen på mig som bilden visar i ungefär 25 minuter innan han ville börja busa igen, sötnosen.
 

Mitt i veckan

Hallå där!

Idag är det onsdag, och det har nästan gått en vecka sedan jag bloggade senast igen, fy på mig! 

I fredags var jag ju då alltså på arbetsintervju, och det gick superbra, jag var peppad och glad, och mig själv framför allt. Tydligen gick det hem för dem, för jag fick komma på en till arbetsintervju, och den var idag, då fick jag träffa förmännen, det var nervöst om något! Fick en helt ok känsla där, de var mycket mer... Sammanbitna av sig, jämfört med rekryteraren jag pratade med i fredags.

Helgen spenderades med att lata sig och ta det lugnt, och packa lite, usch vad jag är trött på packandet nu..

I måndags var jag till skolan och gjorde min yrkesprovsbedömning, fick full pott där och högsta betyg *stolt*. När jag kom hem efter det fortsatte packandet, och vi förde lite grejer till lägenheten också.

Igår (tisdag) kom Staffo till lägenheten och hjälpte oss att lägga upp lamporna, medan jag packade upp och monterade katternas klös/klätterträd. Eftersom Zooplus-beställningen kom igår så fick jag ställa i ordning katternas grejer redan nu. I princip är det bara att fylla på mat, vatten och kattlåda så är de redo att flytta!

Idag var jag ju som sagt på arbetsintervju på morgonen, och efter det gick jag och älskling bland annat till Clas Ohlson, Motonet och Stockmann Beauty (sistnämnda var bara jag in till hehe)...
Nu har jag packat en massa saker, och ska föra iväg grejer till lägenheten så småningom, men först ska jag ta och äta lite. Tror det blir uppemot 3-4 vändor av och an idag förrän allt är där, haha.
Torsdag

Åh vad jag peppar imorgon!!
 
Ska nämligen på arbetsintervju imorgon kl 12.15, åh jag är så peppad och så nervös och allt vad man kan vara haha... Åh är så glad ändå, hoppas det går braa... Är peppad att göra mitt bästa imorgon!
 
Idag känns det som om jag inte gjort så mycket vettigt, har lämnat av lite loppisprylar och sånt och tänkt på att börja packa för flytten, men det har bara lämnat, haha. Men imorgon efter arbetsintervjun ska jag packa och föra grejer till lägenheten!