Städdag

Hej!
 
Idag står det städning och allmänt fix på schemat. Jag och älskling ska plocka alla julklappar till rätt ställen, städa och greja på. Lägenheten ska vara skinande ren när vi är klara, hehe ;) Sedan ska vi väl till Musti & Mirri också och köpa kattsand, såg att de hade ta 3 betala för 2 på hela sortimentet... Betyder att jag och älskling åker dit och hamstrar kattsand då så man har så det räcker ;)
 
Sitter och kollar igenom Dermosils hemsida nu också, så mycket fint.. Min foundation är nästan slut så jag behöver en ny tub, och min nyans är slutsåld :( Hoppas den bara är tillfälligt slutsåld och kommer in i sortimentet snart igen.
 
Nu ska vi börja på här, hörs senare ♥
 
 

Måndag med mellandagsrea

Hej på er!
 
Igår kväll kom jag hem, trött och seg, så jag spenderade nästan hela kvällen i soffan med Mannen som kunde tala med hästar på Netflix, åh den är så bra ♥
 
Idag har jag och älskling varit in till stan och fyndat på mellandagsrean. Jag köpte ett par fina Nike-träningsbyxor från Topsport, med funktionen Dri-fit, så att de hålls torra och svala även fast man svettas. Tränar man med dem utomhus i köldgrader håller de värmen :)
 
Sedan köpte jag även lite grejer till bilen på Motonet, en ny isskrapa och en Wunderbaum-luftfriskare. Vi for även till Citymarket för att byta in en julklapp, ett par urfina hörlurar från Turtle Beach som tyvärr inte alls funkade med min telefon :/ Det blev istället ett par hörlurar från Sony, extra bra när man ser på film tydligen. Skulle dock önskat lite mer bas, men vad kan man :) Från Citymarket fick jag även hem 2 nagellack från Essie och en ögonskugga från Lumene Natural Code. Kommer bild av allt senare!
 
Nu ska jag sticka till gymmet, blir lite lätt spinning idag för att komma igång igen! Hörs senare, puss och kram! ♥
 
 

Lördagskväll

Hallå!
 
Ikväll är jag chaufför åt Fia, Mathias och Johanna, som är på födelsedagskalas. Själv sitter jag hos Urban och tar det lugnt i väntan på att folk ska vilja komma hem från festen, ska väl köra en hel del folk om jag förstått det rätt :D
 
Har varit en ganska lugn dag hittills, lite körande förstås, umgänge med härliga människor och så mumsig mat också, hehe ;)
 
Ha en fortsatt fin kväll! ♥