Några på Elin

Fotade Elin i lördags, blev supernöjd med bilderna. En av de här kommer användas till att ställa ut på en fotouställning, har ännu inte riktigt bestämt mig vilken... Temat är "frihet".
 
Är väldigt stolt över mig själv, sminkade Elin också, känner mig fan jävligt duktig haha. Det här kommer från den som knappt kan lägga på mascara och ögonskugga på sig själv haha.
 
 

....

Ursäkta, kom helt av mig med bloggandet, förlåt mig!
 
Har haft fullt upp den här veckan, som sagt höll vi till på Yle hela veckan, på fredagen skötte vi inspelningen och det var så himla peppande och roligt när vi gjort sista scenen och vi var klara, jag försökte låta bli att tjuta av lycka, haha.
 
På fredagen var jag också och red med Elin till Stall Fallisa, kommer ett inlägg om det senare!
 
Igår var jag på två stycken photoshoots, en fotade jag med Elin, och den andra assisterade jag på. Nu sitter jag och försöker redigera bilderna från photoshoot nummer ett, tjoho. Blev riktigt fina bilder, även fast jag nu i efterhand skulle velat ha mer porträttfoton. Menmen, inget att göra åt det, får göra det bästa av situationen nu!
 
 

Så var det tisdag...

Hejhej på er!
 
Idag har vi hållt till med att ljussätta i studion på Yle, jag har ju fått uppgiften att sköta ljuset, så jäkla peppande. Den anställda på Yle som hjälper oss ljussätta talar bara finska, men jag klarade av att kommunicera, så jäklans stolt över mig själv!
 
Nu ska jag titta på Million dollar listing new york, sedan Masterchef USA. Under tiden ska jag planera ljussättning och rita en karta över lamporna och sedan skriva på manuset. Mys.
 
Vi hörs senare, PUSS! ♥
 
Kallt idag när man fick ta på sig vinterjackan..