Lördaag

Ligger i soffan nu och tar det lugnt. Somnade sent inatt, tittade Idol också. Är glad över att Elin är i final! Sorry Walkiers, men jag förstår inte vad ni ser i honom, utöver hans leende och utseende? Han sjöng så surt igår i den andra låten. Blev nästan chockad när Laila sa att hon inte vill klaga på falsk sång och att man inte sjunger med i takten i semifinal och folk BUADE?! Näe, haha måste släppa det där nu.

Idag har jag inte planerat något speciellt, ska väl kolla på NCIS och läsa någon bok :3

Mys ❤️Gårdagen!

Haha här snackar vi trött tjej, skrev epostadressen och lösenordet till den i rubrikrutan först, hahaha!
 
Igår hämtade Nilla upp mig och vi for iväg till Vörå för att hälsa på hennes ponny Feline. Det var superkul att prata ihop sig om allt som har hänt i livet det senaste, och såklart superkul att se var Feline stod. Älskar det stället alltså, superstor lösdrift med träd, stenar, varierande underlag för hästarna att gå på, flera olika ställen med hönät och en ligghall. Och en liten ridbana också! Med Feline gick det 4 andra hästar (om jag nu inte minns fel? Rätta mig om jag har fel Nilla!), tre islandshästar och en shetlandsponny. Feline var ju så söt, hon kommer bli superfin i framtiden när Nilla har fått henne på sin sida och fått rump- och ryggmusklerna uppbyggda! :3
 
Nilla & Feline
 
Efter att vi hälsat på Feline for vi till Tesses café och mötte upp Anjelica, där åt vi pizza och glass. Herregud så gott det var, typ dog haha. Pizzan var det godaste jag smakat, nötfilépizza, med nötfilé, rödlök och bearnaisesås. SÅ GOTT!!! Sedan åt vi vaniljglass med kinuskisås till efterrätt, typ ännu bättre, haha.
 
GLAAAAASS

Onsdaaaaaag!

Idag är onsdag, sweet onsdag haha. Fick nyss min hemsida klar, den är upplagd på nätet och allt är heelt awesome! Känner ni er sugna på att kolla in på den så kan ni kika in här! Så duktig jag är, hehe ;)
 
Ska till stallet med Nilla idag och hälsa på hennes nya ponny Feline, vad jag har sett på bilder så tror jag att jag kommer bli fullkomligt kär i henne, hihi... Om F är borta så vet du var du ska leta, Nilla ;)
 
Jag, Anjelica och Nilla räknar ner. 8 FUCKIING DAGAR KVAAR! Ja, till kryssningen alltså :D happyhappyhappy. Kommer bli så jäkla kul!
 
Fick tejpa min tvålflaska igår efter att duschtvålställningen föll ner på den...