Torsdag = helg!

Idag steg jag upp klockan tio och gick in till stan och köpte kattsand och lite kattmat, gick hem och gav mat åt katterna och bytte sand i kattlådan. For sedan iväg till skolan och hade fyra lektioner grafisk kommunikation, vi fortsatte göra våra grafiska manualer för våra fejkföretag. Är riktigt nöjd, har ett kapitel kvar att göra och sedan ska jag kolla hur resten ser ut och göra de sista checkarna innan jag lämnar in den. 
 
Efter skolan for jag hem och chillade, kollade lite av Lyxfällan och Top Model innan jag for in till stan och åt på Rax med Backi, åt så vi nästan sprack...
 
Kom hem runt 17.45, gick i duschen och hade lite minispa för mina ömma fötter, nu är de mjuka och fina igen. Klippte klorna på katterna också, Hobbe var så arg... Värre än grumpy cat :D
 
Myser i soffan och tittar på NCIS, samtidigt som Aviciis nya album går på repeat på Spotify, med mina doftljus tända. Ibland får man lyxa till det ;)
 
Grumpy cat's twin? :D
 

Onsdag ♥

Idag är det onsdag, tjohej! Jag vaknade runt klockan 10 idag, men låg och drog mig i sängen en stund och petade på iPaden, det var så himla mysigt och skönt i sängen hihi. Kvart före elva steg jag upp och började göra mig iordning för skolan, for iväg till skolan till 11.15 och åt lunch med Emilia & Anjelica.
 
Därefter hade vi två lektioner nättjänster, men läraren var ju inte där så vi kunde inte göra något, eftersom vi inte hade gått genom hela uppgiften som vi höll på med. Blä! Men jag fick en annan uppgift som var ogjord halvklar, så den får jag hoppeligen lämna in nästa vecka om jag får den klar.
 
Efter skolan for jag till Posten och postade ett brev, och nu sitter jag alltså här hemma. Lyxfällan och Top Model väntar och sen ska jag diska... Eller så får Dan göra de HÄHÄ ;)
 
Iallafall, vi hörs senare ikväll!
 

I vårt sovrum - sängen

 
Såhär mysigt är det i vår säng för tillfället. De här påslakansetten är helt nya, så nu blev det premiär för dem i sängen. De ser så himla romantiska och fina ut, passar stilen jag vill ha i sovrummet galet bra (sen när sovrummet är klart ska det bli en lugn och harmonisk feeling där!). Dessutom är de stadiga och mjuka. De här är från Ellos, när jag beställde lite kläder så fick man ett påslakanset gratis och det andra för 7,90€, så jag betalade 7,90€ för TVÅ underbart fina påslakanset. Jag är nöjd! :D
 
Förresten, tar inte mitt 50mm objektiv bra bilder? Gillar skärpedjupet i bilden :3