TGIF

... och happy Halloween! :D
 
Ikväll bär det av till Malax på Halloweenfest, och jag ... har ingen utstyrsel, som vanligt haha. Tror jag kör på att sminka mig som en katt eller nånting.. Vi får se hur det blir hehe. :)
 
Nu är det matdags i skolan, och jag ska alldeles strax smita iväg till matsalen. Hoppas vi har urmumsig mat idag, jag är vrålhungrig!
 
Vi hörs senare idag, puss! 
 
Blogg.se krånglar, så det här blir ett bildlöst inlägg. Sorry!

Gårdagens ridning

Igår var det ridtur på Stall Falisa som gällde, Elin hängde åter igen med som sällskap på Adventa, och jag red på Gýmir.
 
Vi kom till stallet medan det var ganska ljust ute och tänkte att vi kanske skulle hinna rida före det blev allt för mörkt, men tji fick vi när hästarna såg ut såhär:
 

Gýmirs rätta färg syns på huvudet, resten av honom var jämngrå från topp till tå. Tack sötnos, verkligen! Adventa var också lite grå, men inte så farligt. Tror vi borstade och gjorde i ordning mer än vad vi red haha! Vi utrustade oss dock med reflexer från topp till tå på både oss och hästarna, och pannlampor... Vi såg väl ut som vandrande julgranar där vi kom lunkande haha ;)
 
Efter mycket borstande, svärande över boots som inte ville passa och hostande av allt damm så kom vi oss äntligen iväg, dock hade det börjat skymma redan, så vi fick ganska snart koppla på pannlamporna.
 
Gýmir såg monster precis överallt och skyggade hit och dit för alla saker som skulle attackera honom (haha)... Han skyggade en gång för en sten i diket så jag höll på att flyga av, det var riktigt nära haha. Det var en ordentlig tur att vi hade lagt på oss mycket reflexer, för helt plötsligt ser vi lampor som kommer genom kurvan och vi fick försöka ta oss ut till kanten av vägen... Som tur var såg bilisten oss i tid och bländade av till halvljus och körde åt sidan så vi fick gå förbi... Adventa tyckte det var dags att gå hem när hon såg bilen, men hon lugnade sig ganska snabbt efter att vi sluppit förbi bilen.
 
 
Sedan när vi travade på vägen hemåt så såg Gýmir skuggan av sig själv på en sten och det var tydligen jätteläskigt. I galoppen var både två dock väldigt pigga, Gýmir uttryckte sin glädje över att få galoppera med ett rejält bocksprång... Tur man har balansen med sig haha ;)
 
När vi kom in på gården och vi hoppade av, insåg vi att Gýmir och Adventa hade tappat ett boots var, då var vi arga på oss själva haha. Vi mockade och fixade allt i stallet före vi for iväg och letade bootsen på vägen där vi ridit, så Rovern fick leka lite offroader när vi skulle vända om... Elin var nervös där på vissa ställen haha. Men vi hittade båda bootsen, alltså lyckan när vi hittade dem var obeskrivlig haha! ♥
 
 
 

Jeudi /

Ja, idag var det då torsdag! (Tyckte jag skulle vara lite internationell i rubriken hehe)
 
Igår fixade jag faktiskt och städade lite hemma, påbörjade det iallafall hehe. Plockade i glas i vitrinskåpet och grejade på med det, ska fylla det mer idag bara jag har fått några av glasen diskade, de var såå skitiga, haha. Fyllde också upp barskåpet, nu behöver vi 6st vinflaskor att lägga i vinställningen också hehe.
 
Ska alltså fortsätta med det idag, men före jag gör det så ska jag och rida (!! :D) för 3e gången den här veckan. Undrar hur det ska gå i och med spinningpasset igår... Men nog överlever jag väl ;) Elin kommer ju med och ser till så jag hålls på hästryggen, haha!
 
Efter ridningen ska jag hem och duscha av mig hästdoften, och om jag hinner bär det av till gymmet, annars fortsätter jag plocka och städa här hemma :)
 
Nej hörni, nu ska jag fortsätta jobba med mina uppgifter här i skolan, så hörs vi senast ikväll om ridningen! Puss och kram!