Husliga sysslor

Haha lät ju som värsta hemmafrun i rubriken... Idag har jag tvättat kläder, tvättmaskinen gick väl typ 5-6h i sträck, torkställningen blev fullare än fullast... Den ramlar nog totalt ihop snart, haha.
 
Insåg att vi har ganska många olika tvättmedel. Letade nämligen nytt idag då det vi har använt tog slut, och hittade då dessa, Vanish, 2st Surf-tvättpulver med olika dofter (haha skrev smaker först!!), 2 st Comfort-sköljmedel och ett sköljmedel från Rainbow.
 
Dessutom bytte jag gardiner i köket och tvättade de som varit i fönstret... Fullt med katthår på dem, förstår inte var det har kommit ifrån... hehe
 
Blev fint! Och rullgardinen är lite sned, den är sönder haha ;) Gardinerna fick jag i julklapp av mormor!
 
Sedan har jag småstädat lite överallt i lägenheten, plockat och sånt där. Imorgon ska jag diska och städa ordentligt här, och vika de kläderna som är torra.
 
Förresten, igår slet jag ur de gamla sängkläderna ur sängen och lade i sprillans nya, helt fräscha och nytvättade. Blev så himla snyggt och jag ville knappt stiga upp ur sängen när jag la mig ner för att vila ryggen. Underbart. Gotta love New England-stilen - TACK mamma för lakanet och påslakansettet ♥
 
Älskar detta ♥
 
Sedan på kvällen kröp jag ner i sängen med Kalle, kopplade laptopen till TVn på väggen och lade på Ensam hemma 2 på Netflix. Satt och skrattade så jag grät, tröttnar aldrig på de filmerna!
 
Kvällens utsikt, mysigt!