Så hittar jag inspiration

Cajsa har utmanat mig i att skriva några inlägg med önskerubriker hon valt ut, jag nappade direkt på detta. Här är rubrikerna jag ska skriva om:
 
Människorna i mitt liv
Sambon/Mannen/Vännen beskriver mig
Mina tio bästa skönhetsknep
Kära 16-åriga jag…
Jag vågade inte men jag gjorde det ändå
Så hittar jag inspiration
Fem förebilder
Tio udda saker i min lägenhet
Tio sätt att skrämma bort en kille
Fem påståenden om mig, vilket är falskt?
 
 
Jag finner inspiration överallt, av positiva och roliga människor med livshistorier, av personer som lyckats med saker, stora som små. Personer som tagit tag i sitt liv och gjort något bra av det, t.ex. om de gått ner i vikt (eller gått upp!), slutat röka eller dricka och ändrat livsstil helt, övervunnit en tuff sjukdom, det visar på vilja och det inspirerar mig.
 
Eftersom jag är väldigt intresserad av inredning, hästar och träning så finner jag mycket sån inspiration på t.ex. Weheartit, Instagram och Pinterest, SHIT vad man kan hitta mycket fint där.
 
Mitt viktigaste tips för att finna inspiration är att öppna dina sinnen, våga se inspirationen komma till dig, för den finns precis överallt, bara du vågar se den :)

My everday hair and makeup routine // Life with Daniela

 

Måndag i stallet

Hej på er!
 
Idag har jag varit till stallet och skött om Tessas hästar. Hästarna var riktigt busiga idag, när jag gick och visiterade dem i hagen hade Milton, Ludde och Pekka rally, haha jag höll på att dö av skratt när de kom galopperande genom hagen i full kareta... Sedan att Milton inte förstod vad peronsligt space var och försökte springa på mig var ju en helt annan sak, haha.
 
Mockade hagen, vilket tog en hel jävla evighet med tanke på att 75% av högarna var fastfrusna, så jag fick ta och hacka bort dem först och sedan mocka upp allt. Tessa har förresten en grym "uppfinning" för att mocka skit på vintern - hon har en storlek XXL pulka som man drar efter sig, typ bästa grejen ever! Lite värre sen när man ska tömma den då den är smockfull, men det är ett annat problem, haha ;)
 
Efter mockandet tog jag också in hästarna och ryktade dem, glömde dock att visitera dem så jag gick en stund senare och visiterade allihop. Glitre var så gosig idag, stod och kliade honom länge förrän jag for hem :)
 
Ska tillbaks på onsdag igen, ser fram emot det :D
 
Emil tyckte det var onödigt att jag skulle läsa i stalldagboken :D