Snart

... Är det dags! Om 7 timmar åker flyget från Vasa flygplats, mot Helsingfors för ett byte och sedan till Hamburg. Och jag är fan uppe ännu, haha hjälp. Har väckning på kl 04 så lär vara lagom mör på planet. Får ta och powernappa på flyget sen, om jag vågar, haha!
 
Kommer ha WIFI på hotellet i Tyskland, så ska försöka uppdatera vad jag har gjort på kvällarna. Tänkte också försöka filma in material till en Youtube-video, skulle det vara roligt att se?
 
Idag var jag och Emilia till gymmet btw på lilla julsfest, med dansmarathon i nästan 1½h, fy tusan vad jobbigt men roligt det var! Alltså feelingen när vi dansade var ju grym! Efteråt fick vi gröt, pepparkakor, glögg och limpa, samtidigt som vi fick lyssna på fin julmusik av Kuula institutet som spelade fint på klarinetter och flöjter. Riktigt härligt var det!
 
Nej hörni, nu ska jag ha en dejt med sängen och försöka sova, godnatt! ♥
 
 

Dag 14 – Det här älskar min katt

Kan ta ett exempel av alla kissarna :)
 
Kalle ÄLSKAR att gosa med en när man precis kommit hem från skolan, han springer runt och buffar på en, går man och sätter sig i sängen för en kort stund så kommer han upp i sängen och ligger där och sträcker på sig, liksom riktigt ropar "mammaaaa klia mig!"
 
Susie älskar att få ligga i famnen när man ligger i soffan på kvällarna och tar det lugnt, om hon spinner tillräckligt mycket så rinner dreglet likt ett vattenfall... Mysigt ;)
 
Hobbe älskar att få umgås på sina egna villkor, dvs att han gosar med en när han vill och inte tvärtom. Sedan blir han ju väldigt lycklig av lite godis nu och då också, hihi. ;)
 
Susie och Kalle som gosar i klätterträdet :)

Alltså helg ♥

God morgon! ♥
 
Jag har varit uppe sedan runt 10.30, sitter i soffan nu och kollar på Supernatural. Ska vika tvätt sedan och börja packa inför Tyskland. Diskmaskinen håller på för fullt, ska tvätta mina träningskläder nu också så de är rena tills imorgon, idag är det vilodag från gymmet *snyftar*.
 
Efter att tvätten är vikt osv ska jag dammsuga och torka damm från hyllor, sedan ska jag in till stan och handla lite julgott, är så sugen på glögg och pepparkakor så ni vet inte! Sedan efter det ska jag julpynta lite och fortsätta packa.
 
Nu ska jag fortsätta här, vi hörs senare ikväll!
 
Här blir min gosplats ikväll! :D