Tillbaks

Hej på er!
 
Ursäkta att uppdateringen de senaste 3 dagarna har varit asdålig, men det har varit lite... turbulent om man säger så. I förrgår hade jag så ont i sidan att jag blev tvungen att åka till sjukhus efter att ha haft ont i 4-5 timmar, läkaren gissade på gallstenar, så jag ska vidare på ultraljudsundersökning och se om jag har några. Fick smärtstillande utskrivet, så nu har jag så att jag bör klara mig om jag får fler anfall. Tills dess att jag slipper på ultraljud ska jag undvika fet/stekt mat, gurkor och äpplen (JAG ÄLSKAR GURKOR OCH ÄPPLEN!!).
 
Efter att vi hade varit till sjukhuset så lagade vi mat hemma, och tror ni inte jag hade förträngt det här med stekt mat? Jag åt stekta köttbullar. Inom loppet av 3 timmar kräktes jag som en gris, fick fan bara skylla mig själv. Kräktes även på morgonen nästa dag, men efter det har jag inte kräkts några fler gånger, som tur är. Nu måste jag seriöst skärpa mig med mina matvanor och ta tag i mitt liv (fan vad det låter dramatiskt...) förrän jag förstör mig själv helt och hållet. Höll seriöst på att börja grina när läkaren sa att om det är gallsten så är det väldigt ovanligt att yngre människor får det, vilket bara kan betyda att det är jag själv som har förstört min kropp på det sättet. Usch, vad jag ogillar mig själv...
 
Så igår låg jag bara i sängen och tog det lugnt. Idag var jag däremot in till stan med Emilia & Anjelica och tittade på kläder... hittade så mycket fint! Synd bara att man inte hade pengar att köpa något för, haha.
 
Hur har er helg varit? :)
 
 

Filmkväll

Jag har spenderat kvällen med att titta på film, hästfilmeeer! Har tittat på War horse och nu är det Dreamer jag tittar på. Igår tittade jag på Secretariat och Seabiscuit. Överväger att titta på Shergar, Hidalgo och Black Beauty. Jag bara ÄLSKAR hästfilmer, finns ju inget bättre, haha!
 
Nu är jag överhyper, blir väl att fixa i sovrummet lite mer inatt hähä ;)
 

Underbart!

Sitter i soffan nu efter en rolig dag i stan med Nilla, vi shoppade och hade det jätteroligt. Köpte jordgubbar så nu mumsar jag på det, aaah, underbart. Dessutom tittar jag på Warhorse, måste säga att det är verkligen en underbar hästfilm.
 
 
Köpte det här idag. En lite ledigare topp/tunika från Lindex med ett fint bälte till, med NIIIITAR på *love it*, sedan 3 st basic trosor, även de från Lindex. Radion är från Clas Ohlson.