Ny vecka

Hej på er!
Idag har uppdateringen inte varit den bästa, men jag har haft fullt upp hela dagen och först nu har jag lagt på chillmode.
 
Först var jag i skolan från 8-11.30, sedan for jag hem och småstädade, plockade, grejade, röjde och städade på vinden och omorganiserade där.
 
Efter detta pallrade jag mig iväg till gymmet, körde ett ca 45 minuter långt pass och tränade hela kroppen, DAMN vad det kändes bra idag! Cyklade först i 7-8 minuter, sedan tog jag mig an crosstrainern och bökade på med den i 15 minuter... Detta från en som för nån månad sedan orkade knappt 5 minuter på den utan att bli svimfärdig. Stolt! Sedan tränade jag armarna/axlarna (minns inte vad övningen hette heheh) ~20kg där. 70kg på benpress (personbästa), gaah kändes så bra i kroppen!!
 
Efter det provade jag lite på bänkpress med 5kg på stången, där hade jag inte lika bra feelis, men gjorde iallafall fem stycken och fick inte stången i fejset eller på halsen, så jag är höjd haha! Sedan gjorde jag hantelrodd med 12,5kg hantel, på vänstra sidan var det så jädrans tungt, medans det med högerhanden gick hur lätt som helst... The confusion :D Sedan satt jag på en pilatesboll och gjorde situps, jävlar vad det kändes i magen, men bra balansövning också!
 
Efter gymmet for jag bara hem och hämtade grejerna, och så blev jag skjutsad till bussen och for till Kstad. Ligger i sängen här nu och har matkoma, haha. Ska redigera videos och fixa till min tumblr, twitter och min nya *****, snart släpper jag nyheten! :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: