Make Up Store...

Efter skolan for jag in till stan och kurvade in på Kicks för att titta på contouringkits, tyvärr hade de bara 2 olika kit, ett var Anastasias contouringkit på ca 60€, det andra var IsaDoras på ca 20€. Inga av dem tilltalade mig tyvärr, så jag får leta vidare helt enkelt!
 
Istället hamnade jag vid Make Up Stores avdelning, kikade på ögonskuggor, både i puderform och i "blöt" form så att man lätt kan smeta på ögonlocket. Lyckades dock hålla mig själv från att köpa (DUKTIG MIG) men hamnade istället tillsammans med läppstiften och läppennorna... Kom hem med en läppenna i Hot pink matte, omg den är divine! Betalade 12€ för den här skönheten, originalpriset är 16,50€ men jag hade en rabattkupong på -20%, happy me ;)
 
 
Sedan att jag målade på snett är ju en annan grej, men jag får väl bara träna vidare på det då ;) Jag har länge tänkt skaffa mig läppennor i olika nyanser, kikade först efter mer neutrala nyanser, men såg den rosa och kunde inte stå emot. Är så jädrans nöjd med mitt val, waaah I'm so happy! Tack Cajsa för tipset om MUS läppennor, grym kvalitet på produkterna *tipstips* ;) Nästa grej från MUS att få flytta in blir nog en ögonskugga och en annan, mer neutral läppenna... Mmm.. 
 
Kikade också på Anastasia Brow Wiz och Dipbrow, alltså shit så mycket fint. Jag ääälskar Kicks :D Förresten, nu har jag ju beställt allt som ska till min lilla sminkbordshörna... Alltså den kommer bli så fin när allt har kommit ♥
 
Nu ska jag packa prylar och sticka iväg till Kstad, hej på er! ♥

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Så kul att du gillade tipset!! Den där färgen var onekligen to die for! <3

Svar: Ja eller hur?! Jag är störtförälskad! Beställde dock en läpprimer från NYX för extra hållbarhet också :)
Daniela

2015-03-02 @ 14:57:58 - http://www.bohobando.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: