Nytt - Tisdagstipset

Har tänkt börja med en ny grej varje vecka, kallar det för "Tisdagstipset!" Det kan väl vara en kul grej? Tisdagstipset kan handla om allt från bloggtips till recept, i princip allt mellan himmel och jord alltså :)
 
Så idag tänkte jag faktiskt tipsa om en grej som gör att jag lyckas hålla koll på allt jag ska göra om dagarna, nämligen Wunderlist!
 
Wunderlist är en app som man kan skriva to do lists med. Den finns till Android, iOS och även tillgänglig på webbsidan Wunderlist.com. Där kan du lätt skriva to do lists, t.ex. din handelslista. Du kan även göra olika "udnerkategorier" bland annat. T.ex. kan du göra en lista som heter "Att shoppa till lägenheten" och göra underkategorier där, t.ex. "Badrum" "Sovrum" och där under kan du skriva vad du ska köpa till de olika rummen då t.ex.
 
 
Då kan du till exempel kryssa i när du har köpt din "vanliga väska" eller något annat. Sjukt bra, och så händigt. Du kan ju dessutom skriva anteckningar, lägga till filer och skriva en kommentar. Om dina vänner har Wunderlist så kan även de kommentera dina uppgifter, om ni t.ex. gör ett grupparbete i skolan så kan ni ha det som ska göras i appen. Enkelt och sjukt bra!
 
 
Bifogar en playlist här från Youtube där Wunderlist visas av en på företaget, dock är detta Wunderlist Pro så det är lite skillnad, men samma princip! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: